tel. 00 47 984 70 171       

  (12-17 på hverdager)

  jaroslaw@jjbt.no

 

V Å R E   S A M M E R B E I D S P A R T N E R 

OM BEDRIFTEN

Vårt snekkerfirma kan hjelpe deg med å utføre alle typer byggeoppdrag. Vi er en livlig stab med snekkere og tømrere som er eksperter på nybygg og rehabilitering. Vi tar kundene på alvor og leverer våre byggtjenester til avtalt tid og pris.

 

A D R E S S E

Olav Digres vei 69

3170 Sem

Norge


K O N T A K T 

© 2022 | JJ bygg og transport | Powered by natiga.no

P A S S I V H U S

PASSIVHUS

Duis congue lectus vel rutrum facilisis. In hac habitasse platea dictumst. Nam accumsan libero libero, vehicula fringilla elit mattis sed. Praesent nec feugiat velit, sit amet tempor justo. Suspendisse ac imperdiet urna, sed faucibus felis. Praesent fringilla sem non ligula venenatis laoreet. In sed iaculis eros. Aliquam laoreet erat volutpat eleifend varius. Nulla ultrices, urna interdum tincidunt ullamcorper.

TILBAKE

Vi lever i en tid med stor fokus på klimautfordringer og bærekraft. Dette innebærer at vi må tenke nytt og teste ut fremtidens teknologi for å sikre vårt miljø. Passivhus gir et positivt bidrag til klimaet og representerer en mer bærekraftig utvikling. 

 

Passivhus er et energieffektivt hus som er godt isolert og har få luftelekkasjer. Passivhus baserer seg i høy grad på mekanisk ventilasjon med mye isolasjon. Passivhus har dermed vesentlig lavere energibehov enn tradisjonelle hus. Denne forskjellen utgjør som regel rundt 25% lavere energibehov enn hva som er vanlig. Dette er et viktig miljøtiltak som har

mye å si for den enkelts lommebok.